divendres, 22 de febrer del 2019

UNA FINESTRA A EUROPA

"Una finestra a Europa" és el projecte global i transversal que acull totes aquelles accions educatives orientades a la internacionalització del nostre centre, sense perdre de vista la innovació i la cooperació com a vies per aconseguir-ho.
Aquí teniu un petit recull del que tot això significa.
Continuem!

 

ERASMUS KA-1 A FINLÀNDIA

El passat mes d'agost,tres professors del nostre centre van viatjar fins a Finlàndia per tal de fer una observació del seu sistema educatiu. En aquest sentit, l'objectiu era fer un Job Shadowing per tal de veure com s'implementa el currículum basat en projectes. Després de la transferència al nostre claustre, aquí us deixem un resum d'aquesta experiència tan enriquidora.

 

Continuem aprenent i creixent a e-Twinning

El passat mes de novembre es va dur a terme una formació per tal de gestionar projectes dins la plataforma e-Twinning. Docents del nostre institut i de l'escola Roques Blaves van dur a terme aquesta formació com a eina d'internacionalització i innovació dins l'aprenentatge. Continuem!

                                                                      

dijous, 22 de febrer del 2018

PROJECTE KA1: JOB SHADOWING A FINLÀNDIA. Hem participat en la convocatòria KA1 2018 en la modalitat de JOB SHADOWING o OBSERVACIÓ DE LA METODOLOGIA per poder visitar una escola a la població de Sibbo a Finlàndia. El nostre contacte, la professora d'anglès, Hillevi Lassas, farà possible coordinar una col·laboració entre les dues escoles per observar les bones pràctiques en quant al treball per projectes que caracteritzen aquest país, pioner en l'aplicació d'aquesta metodologia de caràcter transversal que ja s'aplica a tot el país com a sistema oficial des del govern i el departament d'educació. PROJECTE KA1: JOB SHADOWING A NORUEGA. Vam participar en la convocatòria KA1 2016 en la modalitat de JOB SHADOWING o OBSERVACIÓ DE LA METODOLOGIA per poder visitar una escola a la població de Porsgrunn a Noruega. El nostre contacte, la professora de Cooperació Internacional, Hege Pedersen, va ser la coordinadora de la

dissabte, 12 de març del 2016

e-Twinning project: EUROSCHOOL

This is our second activity in e-Twinning. We had to gather information about Turkey in order to answwer their questions.
The final activity was making a video with the answers, but, considering that we were four Spanish schools, we decided to make a collaborative video.
Here you can see the result

dijous, 3 de març del 2016

FORMACIÓ e-TWINNING


Aquest curs  l'institut El Castell ha fet un pas endavant en el treball interdisciplinar i tractament de les llengües estrangeres al nostre centre. En aquest sentit, la formació en treballs per projectes mitjançant la plataforma e-Twinning ha estat tota una descoberta. Així, part del nostre professorat ha assistit a aquesta formació, impartida des de els Serveis Territorials i amb ambaixadors e-Twinning com a formadors.
Per començar, s'han iniciat tres projectes al 2n. cicle de secundària, però això és només el principi. Come on!








divendres, 26 de febrer del 2016

CAN SHAKESPEARE BE FUNNY?

Els alumnes del nostre institut poden afirmar que sí, sens dubte! Ahir, dimecres 25, van gaudir d’un espectacle en anglès a càrrec de l’actriu anglesa EMILY LINARD, col·laboradora de la companyia CLEVER PANTS i que ens va oferir una activitat totalment interactiva per cortesia de l’Editorial Vicens Vives. Va estar basada en les obres del conegut dramaturg britànic WILLIAM SHAKESPEARE. Vam comptar amb la participació de diferents alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat i es van representar les escenes més emblemàtiques de les obres ROMEO AND JULIET  i ANTONY AND CLEOPATRA, fet que va ser possible gràcies a l’experta direcció de l’Emily. Van practicar l’anglès, van fer teatre i van riure durant una bona estona, tot treballant la lectura en anglès que estan fent aquest trimestre, LOVE IN SHAKESPEARE!